• 19 sep blue solid

  • blue mitted

Ik ben Noodles, een blue solid mitted ragdollkatertje van bijna 2 weken

17 september black solid poesje heeft als eerste haar oogjes bijna open! What a difference a day makes.

16 september  Het is dag 10 vandaag en de komende dagen zullen de oogjes opengaan. Vandaag foto's gemaakt van de 2 black mitted poesjes. Ze lijken heel veel op elkaar, en heten voorlopig  1 en 2 :-)

1 heeft een dun langer blesje en wat grotere sokjes. Verder zijn er niet veel verschillen tot nu toe. 

Olivia en mitted poesje 1

Jacky en mitted poesje 2

  • 15 sep blue solid

  • 16 sep

Beetje chaos na het verschonen van het bedje

Eindelijk een leuke foto van de black solid, how cute is she...

  • black solid

  • 14 sep weegmoment, blue mitted

  • blue solid

13 september  De kittens zijn nu 1 week oud en het gaat goed hier. Ze zijn heel beweeglijk, slapen veel, drinken regelmatig en komen allemaal lekker aan. Meer kun je nog niet verwachten de eerste week. Katertje blue tabby is het kleinst en poes black solid het zwaarst. Olivia is een super moeder, heel beschermend, ik mag amper een foto maken.

Aan de zwarte kittens valt nog niet veel eer te behalen kwa foto, dus ik kijk echt uit naar de dag dat de oogjes opengaan, dat is vanaf dag 11. Je ziet op een foto ook elk haartje en stofje op die zwarte pelsjes, daar heb je bij wit geen last van 🤪 Maar ik vind het heel leuk om eens een nestje solids te hebben! 

Ieder voor zich...

Alles moet nog op de tast en het valt niet altijd mee. Maar het komt goed

Dit is eventjes later en hier ligt hij heerlijk te drinken :-)

11 september 5 dagen oud

Cat fight

9 september

black mitted

black solid

blue mitted

8 september  Het gaat goed hier, ze zijn alle 6 aangekomen, de ene wat meer dan de andere. Olivia doet het echt goed! Het zijn een black solid, 2x black mitted solid, een blue solid, een blue mitted solid en een blue mitted tabby solid. De geslachten zijn goed verdeeld, de blacks zijn poesjes en de blues katertjes.

Ik ken ze al uit elkaar en dat is wel zo handig met het wegen. Ze liggen in een rustig hoekje in de kamer, wij zijn maar met zijn tweeën en Olivia vindt het fijn om hier te liggen. Ik ook natuurlijk, want het is echt een genot om bij die werpkist te zitten en naar ze te kijken. Jacky is heel belangstellend, maar houdt gepaste afstand:-)

 

zondag 8 september, dag 2

Dag 1

Olivia heeft vanavond haar kittens gekregen

Nr 2 was geboren en ik was op slag verliefd :-)

6 september  Olivia heeft vanavond 6 kittens gekregen, alle 6 solid. Het is een gevarieerd clubje, 1 tabby, 1 blue en 2 black mitted en 1 black solid (ja ja Benny). Ik heb nog niet naar de geslachten gekeken. Het was heel vermoeiend voor Olivia en de laatste nageboorte kwam er heel laat uit, ze had bijna geen kracht meer om die er uit te persen. 

De geboortegewichten, op volgorde van geboorte: 86, 97, 101, 81, 109 en 98 gram.

En toen waren het er 6!

5 september  Hier komen de updates van Olivia's nestje te staan.