Onze dames

 • Olivia

  Olivia (officiële naam Hofacker's Olivia) is een seal mink poes, geboren 11 mei 2018. Olivia draagt choc.

  Ze is een lief maar ook pittig typetje. Ze is erg op mensen gericht, en ligt ook goed in ons kattengroepje. Jacky en zij zijn 2 handen op 1 buik. Ze is de enige poes die graag en vaak op onze schoot ligt te snorren en dat is ook wel eens leuk :-). Over mijn toetsenbord wandelen of er bovenop gaan liggen is een sport voor haar.

 • Jacky

  Jacky (officiële naam Miss Jacky van Average Ragdoll) is een seal bicolor ragdoll, geboren 17 april 2017. Ze heeft een lief en aanhankelijk karakter. Ze is een beetje een onverstoorbaar type, gaat niet opzij voor de stofzuiger of het geluid van een boor. Ze is maatjes met alle andere katten en Lotje. Ze heeft regelmatig de gekke 5 minuten en vangt vliegen als de beste.

  Jacky heeft 3 mooie nestjes gehad en is 17 april 2020 gesteriliseerd.

 • Poppy

  Dit is onze Main Coon Precious Poppy. Ze is een black, tortie white, geboren 16 juni 2017. Poppy is een verlegen type, ze houdt niet van drukte. De serre en de achtertuin zijn haar favoriete plaatsen. Haar grootste vijand is de stofzuiger, zodra ik die tevoorschijn haal is Poppy in geen velden of wegen te bekennen.

 • Maui

  Dit is lapjeskat Maui. In 2010 is ze als piepklein kitten gevonden op een snelweg in Spanje. Haar achterpootje moest geamputeerd worden en het andere achterpootje werkt ook niet goed, dus ze kan niet lopen en schuift over de grond. Dat klinkt heel zielig, maar ze weet niet beter en heeft een leuk leven. Ze is heel handig met haar handicap, vliegt bijna de trap op en af, en weet precies duidelijk te maken wat ze wil. Ze mag als enige in onze (afgezette) voortuin, daar brengt ze uren door, om o.a. vogeltjes te bestuderen. Ze heeft het ego van een Duitse Herder zeggen we wel eens, niet bang uitgevallen en altijd gezellig aanwezig.

 • Lotje

  En hier hebben we Lotje, onze Chihuahua. Ze heeft een leuk, vrolijk karakter. Ze is niet dominant gelukkig en blaft zelden. Ze kan het goed vinden met onze poezen (Maui uitgezonderd) zolang ze maar niet aan haar brokjes komen. Ze gaat net als onze katten op de Peeweebak, handig en de andere dames hebben er geen bezwaar tegen.