Dit zijn onze dames

 • Miss Jacky

  Jacky (officiële naam Miss Jacky van Average Ragdoll) is een flinke seal bicolor ragdoll, geboren 17 april 2017. Ze is een dochter van Chloe. Ze heeft een lief en aanhankelijk karakter, als ik op de bank zit komt ze meestal gezellig tegen me aan liggen. Ze is erg speels en dikke maatjes met Poppy.

 • Olivia

  Olivia (officiële naam Hofacker's Olivia) is een seal mink poes, geboren 11 mei 2018. Olivia is een lief en ook pittig typetje. Ze is meer op mensen gericht, dan op de andere poezen en dat is ook wel eens leuk :-) Aangezien ze dezelfde vader heeft als Jacky, zijn ze halfzusjes.

 • Miss Chloe

  Chloe (officiële naam Miss Chloe van Average Ragdoll) is een blue mitted met blaze. Ze is een dochter van Quinny, geboren op 21 mei 2014. Chloe is meer op de andere poezen gericht dan op ons. Ze moedert over Jacky en Poppy en wil het liefst zijn waar zij ook zijn. Ze is een erg lieve moederpoes, altijd in de weer met de kleintjes. Haar kunnen we niet los in de tuin laten, want ze gaat graag op pad en dat hebben we liever niet natuurlijk. Dus als ze buiten wil gaat ze in de ren.

  Na 4 mooie nestjes is Chloe op 14 augustus 2018 gesteriliseerd.

 • Precious Poppy

  En dit is Maine Coon Poppy (officiële naam Viva La Vida's Precious Poppy). Ze is een black, tortie white, van 16 juni 2017. Poppy haalt de gekste capriolen uit en is altijd in de weer met Lotje of Jacky. Hobbies: met twee voorpoten in het drinkwater plonzen en tv kijken. Ze 'praat' veel en maakt hele grappige kefferige geluidjes, soms denken we dat ze een hondje is, of een alien, daar zijn we nog niet over uit:-)

  Poppy is op 22 juni 2018 gesteriliseerd

 • Maui

  En dit is lapjeskat Maui. In 2010 als piepklein kitten gevonden op een snelweg in Spanje. Haar achterpootje moest geamputeerd worden en het andere achterpootje werkt ook niet goed, dus ze kan niet lopen en schuift over de grond. Dat klinkt heel zielig, maar ze weet niet beter en heeft een leuk leven. Ze is heel handig met haar handicap, vliegt bijna de trap op en af, en weet precies duidelijk te maken wat ze wil. Ze heeft het ego van een Duitse Herder zeggen we wel eens, niet bang uitgevallen en altijd gezellig aanwezig.