Onze dames

 • Miss Jacky

  Jacky (officiële naam Miss Jacky van Average Ragdoll) is een flinke seal bicolor ragdoll, geboren 17 april 2017. Ze is een dochter van Chloe. Ze heeft een lief en aanhankelijk karakter. Ze is een beetje een onverstoorbaar type, gaat niet opzij voor de stofzuiger of het geluid van een boor. Ze is speels en maatjes met alle andere katten en Lotje.

 • Olivia

  Olivia (officiële naam Hofacker's Olivia) is een seal mink poes, geboren 11 mei 2018. Olivia is een lief en ook pittig typetje. Ze is erg op mensen gericht, en ligt ook goed in ons kattengroepje. Ze kan het vooral met Poppy goed vinden. Ze is de enige poes die graag en vaak op onze schoot ligt te snorren en dat is ook wel eens leuk :-). Over mijn toetsenbord wandelen of er bovenop gaan liggen is een sport voor haar.

 • Miss Chloe

  Chloe (officiële naam Miss Chloe van Average Ragdoll) is een blue mitted. Ze is van 21 mei 2014. Chloe is meer op de andere poezen gericht dan op ons. Ze moedert over de jongere poezen en wil het liefst zijn waar zij ook zijn. Ze ligt heel graag in de vensterbank naar buiten te kijken, naar alles wat beweegt.

  Na 4 mooie nestjes is Chloe op 14 augustus 2018 gesteriliseerd.

 • Poppy

  Main Coon Poppy (officiële naam Viva La Vida's Precious Poppy). Ze is een black, tortie white, van 16 juni 2017. Je zou het niet zeggen, maar Poppy is een verlegen type. Ze kan het met alle andere dieren goed vinden, maar het liefst verblijft ze met Olivia in de serre. Hobbies: met twee voorpoten in het drinkwater plonzen en tv kijken. Haar grootste vijand is de stofzuiger, zodra ik die tevoorschijn haal is Poppy in geen velden of wegen te bekennen.


 • Maui

  Dit is lapjeskat Maui. In 2010 is ze als piepklein kitten gevonden op een snelweg in Spanje. Haar achterpootje moest geamputeerd worden en het andere achterpootje werkt ook niet goed, dus ze kan niet lopen en schuift over de grond. Dat klinkt heel zielig, maar ze weet niet beter en heeft een leuk leven. Ze is heel handig met haar handicap, vliegt bijna de trap op en af, en weet precies duidelijk te maken wat ze wil. Ze mag als enige in onze (afgezette) voortuin, daar brengt ze uren door, om o.a. vogeltjes te bestuderen. Ze heeft het ego van een Duitse Herder zeggen we wel eens, niet bang uitgevallen en altijd gezellig aanwezig.

 • Lotje

  En hier hebben we Lotje, onze Chihuahua. Ze heeft een leuk, vrolijk karakter. Ze is niet dominant gelukkig en blaft zelden. Ze kan het goed vinden met onze poezen (Maui uitgezonderd) zolang ze maar niet aan haar brokjes komen. Ze gaat net als onze katten op de Peeweebak, handig en de andere dames hebben er geen bezwaar tegen.