Dit zijn onze dames

 • Miss Chloe

  Chloe (officiële naam Miss Chloe van Average Ragdoll) is een blue mitted met blaze. Ze is een dochter van Quinny, geboren op 21 mei 2014. Chloe is meer op de andere poezen gericht dan op ons. Ze moedert over Jacky en Poppy en wil het liefst zijn waar zij ook zijn. Ze is een erg lieve moederpoes, altijd in de weer met de kleintjes. Haar kunnen we niet los in de tuin laten, want ze gaat graag op pad en dat hebben we liever niet natuurlijk. Dus als ze buiten wil gaat ze in de ren.

 • Miss Jacky

  Jacky (officiële naam Miss Jacky van Average Ragdoll) is een flinke seal bicolor ragdoll, geboren 17 april 2017. Ze is een dochter van Chloe. Ze heeft een lief en aanhankelijk karakter, als ik op de bank zit komt ze meestal gezellig tegen me aan liggen. Ze is erg speels en dikke maatjes met Poppy.

 • Precious Poppy

  En dan de clown van de familie, Maine Coon Poppy (officiële naam Viva La Vida's Precious Poppy). Ze is een black, tortie white, van 16 juni 2017. Poppy haalt de gekste capriolen uit en is altijd in de weer met Lotje of Jacky. Hobbies: met twee voorpoten in het drinkwater plonzen en tv kijken. Ze 'praat' veel en maakt hele grappige kefferige geluidjes, soms denken we dat ze een hondje is, of een alien, daar zijn we nog niet over uit:-)

  Poppy is op 22 juni 2018 gesteriliseerd

 • Maui

  En dit is lapjeskat Maui. In 2010 als piepklein kitten gevonden op een snelweg in Spanje. Haar achterpootje moest geamputeerd worden en het andere achterpootje werkt ook niet goed, dus ze kan niet lopen en schuift over de grond. Dat klinkt heel zielig, maar ze weet niet beter en heeft een leuk leven. Ze is heel handig met haar handicap, vliegt bijna de trap op en af, en weet precies duidelijk te maken wat ze wil. Ze heeft het ego van een Duitse Herder zeggen we wel eens, niet bang uitgevallen en altijd gezellig aanwezig.