Wie zijn wij

Wij zijn Ken en Wilma White. Met onze poezendames Jacky, Poppy, Olivia en Maui en hondje Lotje wonen wij in een buitenwijk in Eindhoven.

Wij genieten reeds van ons pensioen, we hebben dus de tijd om veel aandacht aan onze katten en kittens te geven. Ook omdat we niet te groot zijn en onze poezen niet meer dan 1x per jaar een nestje krijgen, kunnen we veel tijd in de socialisering van onze kittens steken. Wij vinden een goede start voor kittens heel belangrijk en zijn dan ook veel bezig met onze kittens, want een goede socialisering is crusiaal voor hun verdere leven! 

Het is voor ons ook heel belangrijk dat alle kittens goed terecht komen. Bij de verkoop van onze kittens willen we dan ook graag uitgebreid kennismaken met onze kittenkopers en ervan verzekerd zijn dat onze kittens goed verzorgd worden bij hun nieuwe baasjes, dat ze goed voer krijgen en ook voldoende aandacht en knuffels natuurlijk! Wanneer de kittens verhuizen zijn ze gechipt, meerdere malen ontwormd en 2x ingeënt. Ze vertrekken hier met een stamboom, gezondheidsverklaring, paspoort en een leuk kittenpakketje.

Onze poezen zijn door ons hele huis te vinden. Er is een speciale kattenkamer waar de kittens geboren worden en de eerste weken lekker rustig en veilig in de werpkist verblijven. In onze gezellige serre kunnen de poezen heerlijk in het zonnetje liggen en in onze achtertuin heeft Ken een fijne buitenren voor de katten gemaakt, dus als het even goed weer is zitten ze lekker buiten, veilig in de ren.

Met vriendelijke groet,

Ken en Wilma White